Шоколадне печиво з часниковим кетчупом

Вітаю Вас,

один мій друг надіслав мені фото, на якому його син їсть шоколадне печиво з часниковим кетчупом. З супровідного напису я зрозумів, що таке поєднання смаків його здивувало, бо написав, що потім мають бути пельмені зі згущеним молоком.

Мене ж не здивувало. А ВАС???

Колись у «Затишному» німець їв на сніданок сосиски зі згущеним молоком. Коли дівчатка-офіціантки принесли йому майонез, він скуштував і сказав: «Теж непогано» і знову намазав згущене молоко на сосиску.

Під час мого навчання у військовому інституті ми їли печиво з майонезом і нам це подобалося. А під час подорожі в Норвегії я скуштував сир з голубою пліснявою у чорному шоколаді. Мені настільки це сподобалося, що я повернувся на шоколадну фабрику і купив ще. А моя Теща полюбляє пиво зі сметаною. В Італії прошуто (в’ялене м’ясо) їдять з динею.

Тому шоколадне печиво з часниковим кетчупом мене не здивувало, бо дитина не обтяжена стереотипами про смак.

Бо дитина, поки їй голову не «засмітили» дорослі, керується своїми смаковими відчуттями, а не стереотипами про те, якими ці відчуття мають бути.