Як ставляться до Вас ті, хто пише Вам з помилками

Cкажіть, коли Ви пишете СМС, або повідомлення у Viber, WhatsApp, Telegram…, Ви слідкуєте за тим, щоб там не було помилок, щоб ті слова, які мають бути написані з великої літери, були написані саме з великої літери, щоб у тексті усі коми, крапки, окличні знаки та знаки питання стояли на своїх місцях? Чи може Ви вважаєте, що це не важливо, що головне – це передати зміст, а правильність написання слів – то неістотно?

Чи не дратують Вас СМС чи повідомлення в інших комунікаторах, коли вони написані неграмотно, з помилками, які швидше свідчать не про неграмотність, а про те, як людина ставиться до того, що вона пише? А скажіть, чи не свідчить таке ставлення того, хто пише, до написаного ним, про його ставлення до того, хто те написане отримує? Тобто про його ставлення до Вас?

Якщо вважаєте, що ні, то просто уявіть собі, що Ви раптом стали дуже впливовою людиною, ну, скажімо Президентом США, чи Канцлером Німеччини. Як Ви вважаєте, та людина, яка не дуже переймалася грамотністю написання Вам своїх СМС-повідомлень, писатиме Вам і надалі їх безграмотно? Чи може у її відношенні до СМС-повідомлень, призначених для Вас у статусі Президента США чи Канцлера Німеччини усе ж стануть грамотнішими? І якщо Ваша відповідь «так», то чи не свідчить це про те, як до Вас ставляться люди, які пишуть Вам СМС з помилками?