Ефективний спосіб дізнатися про інших

Які у Вас виникають думки, коли Ви слухаєте привітання у свій день народження?

Поміркуйте над таким: кожен, хто бажає Вам на Ваш день народження «щось», вважає, що це «щось» є тим, що Вам потрібно. На його думку. А його думка ґрунтується на його власних уявленнях про те, що Вам потрібно. Ці уявлення виникли у нього в голові внаслідок його власного досвіду, стану, почуттів.

Простіше кажучи, кожен бажає Вам того, чого він бажав би собі сам і чого йому, на його думку Вам повинно не вистачати: здоров’я, часто бажає той, хто сам «полюбляє» хворіти; грошей – той, кому їх самому не вистачає, або хочеться більше; щастя – той, хто сам його шукає і навряд, чи знаходить.

Жінка, яка бажає іншій жінці, щоб чоловік із задоволенням оплачував усі її дорогі покупки, скоріше за все, сама мріє про це. А ще вона вважає, що жінка фінансово має бути залежною від чоловіка і просити в нього гроші на свої примхи і бажання. Вона навіть гадки не має про те, що існують родини, в яких жінки не просять у чоловіків гроші.

Жінка, яка хоче стати (але ще не стала) фінансово незалежною від чоловіка, скоріше за все, побажає іншій жінці у день народження стати якнайшвидше фінансово незалежною…

Усе це до того, що отримувати привітання і побажання у свій день народження – це дуже захоплююча річ, якщо звертати увагу на те, чого Вам бажають у цей день. Ви маєте змогу дізнатися про своїх знайомих набагато більше, аніж вони готові Вам про себе розповісти.

Цікаво?

Залишити відповідь