Негативні та позитивні події

Не було би щастя, та нещастя допомогло…

 

Якось спілкувалися ми в офісі щодо того, які події є позитивними, а які негативними.

 

А як Ви поділяєте події на позитивні та негативні?

 

Я, наприклад, вважаю, що усі події є нейтральними. Тобто ані позитивними, ані негативними. Такими їх робимо ми у своїй свідомості та завдяки своїм стереотипам.

 

Якось в готелі «Затишний» через певні обставини нам довелося перенести контейнери для сміття ближче до території міськради. І вони там стали заважати меру міста, який покликав мене, аби насварити та примусити знайти інше місце для контейнерів, що в нашій ситуації було складною задачею.

 

На Вашу думку, ця подія була позитивною чи негативною???

 

Коли я потрапив у кабінет мера, він був налаштований вже не так радикально і після обговорення питання з контейнерами для сміття за філіжанкою кави я запропонував йому започаткувати заплив з острова Джарилгач у Скадовськ та зробити його традиційним. Це орієнтовно 6,5 – 7,5 км залежно від місця старту на острові. Заступник мера, який був присутнім на цій зустрічі підхопив ідею. І минулого року цей заплив ми таки провели.

 

Не пройшла ця подія повз тих людей, які організовують запливи на професійній основі і ось цього року цей заплив мав такий вигляд: https://www.facebook.com/legendaryswim/videos/604832993521628.

 

Стоїмо ми з мером, який також доклав зусиль та допоміг відбутися цьогорічному запливу, і говоримо про те, яке захоплююче свято з того вийшло. Врешті решт я кажу йому: «А все почалося з контейнерів для сміття».

 

На Вашу думку, подія з тими контейнерами була позитивною чи негативною???